Viza į Kanadą

 

  • Valiuta – Kanados doleris (CAD).
  • Valstybinė kalba – prancūzų, anglų.
  • Religija – krikščionybė.
  • Laiko juosta – UTC -3:5 iki -8.

Nuo 2015 m. rugpjūčio 1 d. Kanada pradėjo taikyti elektroninę kelioninių leidimų sistemą – eTA (Electronic Travel Authorization), kurioje užsiregistravusiems LR piliečiams, tame tarpe ir tiems, kurie nebeturi biometrinių pasų, vykstantiems į Kanadą oro transportu, vizų nereikia, tačiau yra suteikiamaselektroninis patvirtinimas keliauti į Kanadą.

Nuo 2016 m. kovo 15 d. registracija per minėtą sistemą yra privaloma ir visi LR piliečiai, atvykstantys oro transportu (išskyrus turintys permanent resident statusą Kanadoje) turi turėti elektroninį patvirtinimą keliauti į Kanadą. Elektronis patvirtinimas keliauti į Kanadą galioja iki 5 metų.

Elektroninis patvirtinimas galioja tiek, kiek galioja keliautojo pasas, bet ne ilgiau nei 5 metus.

LR piliečiams vykstantiems ilgalaikiam vizitui, studijoms ar darbui yra reikalinga viza.  Pasirinkite Jums tinkamą vizos rūšį:

Į viršų